Rólunk

Az Áldás Népesség Egyesület 2007. február 20-a óta bejegyzett szervezet, de története néhány évvel korábban, 2004-ben indult, Csép Sándor keydeményezése nyomán. Az Egyesület az ő örökségét hivatott továbbvinni.

Az Egyesület stratégiai alapelve a népesedés drámai állapotának a közbeszédbe való bevitele, a családbarát életfilozófia terjesztése, a gyermekvállalás fontosságának hirdetése és megkönnyítése, a közvélemény ráirányítása eme fontos nemzeti sorskérdésre. Ezáltal a társadalmi tudat és közvélemény olyan irányba való átalakítását kívánjuk elérni, amely néhány év távlatában meghozza a pozitív demográfiai eredményt. A demográfiai kérdések mellett a Egyesület célja, hogy a nemzeti összetartozást erősítse, a kultúránkat és hagyományainkat megőrizze és népszerűsítse.

Az évek során több pályázatot is hirdettünk, rendszeresen jelen vagyunk a különféle rendezvényeken. 2018-ban megjelentettünk egy füzetet, melyben részletesen beszámolunk eddigi tevékenységeinkről és céljainkról. Kötetecskénk ide kattintva pdf formátumban elérhető.